Jouw woning, jouw thuis, jouw basis

Bij ons woon je. Dat betekent dat je geen nummer bent, maar een persoon. We kennen je. En daarmee bedoelen we niet alleen dat we je naam weten. Nee, we weten wie je bent. Want je kunt. En ook wat je misschien minder goed kunt. Bij dat laatste helpen we je zoveel mogelijk.

Bij ons zijn de lijntjes kort. Niet alleen tussen jou en de begeleiding, ook tussen ons begeleiders onderling. Wanneer je bij ons woont, willen we dat je je thuis voelt.

We weten wat jij in je leven hebt meegemaakt, kennen je historie en beseffen dat het niet altijd gemakkelijk is geweest. Maar we zijn er ook om het jou nú en in de toekomst zo eenvoudig mogelijk te maken.

Je mag jezelf ontplooien. We geven jou de regie, de verantwoordelijkheid en de vrijheid om jouw woning in te richten.

Wonen bij ZCN? Nee: wonen in jouw huis

Wij zien jou niet als ‘cliënt’, wij zien je niet als ‘bewoner’. Jij bent thuis. Wij doen onze uiterste best om je ook echt thuis te laten voelen. Dat zit vaak niet in grote dingen, maar eerder in kleine details.

Zo zul je bij onze woningen geen ZCN-bordjes zien hangen. Op huizen van andere mensen zie je immers ook niet staan waar zij hun huis van huren, of via welke makelaar ze hun huis kochten. Het is jouw huis, simpel.

Net als in een wijk, dorp of stad wonen bij onze locaties verschillende mensen met uiteenlopende achtergronden. Net als onze medewerkers ook allemaal hun eigen karakter en eigenschappen hebben. We zijn een maatschappij in het klein.

Natuurlijk houden onze medewerkers contact met je; we zijn er immers om je te helpen.

Jij hebt de regie

De lijnen bij Zorg Centraal Nederland zijn kort, ook tussen jullie als bewoners onderling. We vinden het belangrijk dat jij inspraak hebt in de manier waarop we je helpen.

We willen jou de beste zorg bieden en hulpverleners de best mogelijke werksituatie bieden. Tegelijkertijd willen we de woonsituatie leefbaar houden voor alle bewoners. Daarom kijken we goed naar de samenstelling van een woongroep. Het kan daarom voorkomen dat je voorlopig toch niet bij ons terecht kan. Of helemaal niet. Dat laatste geldt bijvoorbeeld als je een verslaving hebt, waarvoor je niet in behandeling wilt.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

 

Contactgegevens

Zorg Centraal Nederland
Apeldoornsestraat 8
6828 AB Arnhem

026-7620707
06-57100736
info@zorgcentraalnederland.nl

Voor meer informatie kunt u altijd een bericht sturen via ons contactformulier of contact opnemen via bovenstaande gegevens.


* Deze velden zijn verplicht.