Zorg met de hoofdletter JIJ. Zorg Centraal Nederland

Hoewel onze naam misschien simpel lijkt, zit er wel een gedachte achter. Zorg kan weliswaar verschillende dingen betekenen, het is wel wat bij ons in het middelpunt staat. Het staat centraal in onze dienstverlening, maar ook vooraan. Omdat we ongeveer in het midden van Nederland zitten, maar wel in/voor heel Nederland werken is de naam Zorg Centraal Nederland voor mij en mijn team een logische.

Clichés houden we hier niet van, we leveren ook geen standaard zorg.

Voordat ik het bedrijf op 12 september 2012 begon, werkte ik jarenlang bij verschillende zorgorganisaties. Ik heb daar veel dingen gezien en jammer genoeg ook op vele manieren hoe het in mijn ogen niet moet. Hoe het bijvoorbeeld mis ging met PGB’s, de vele managementlagen en de enorme bureaucratie. Dat nam ik allemaal mee in mijn eigen bedrijf. Bij ons hoor je je vooral mens te voelen, geen cliënt. Een naam, geen nummer. Bij ons ben jij JIJ. Met hoofdletters, inderdaad.

Jij hebt de regie

Ons streven is om je te proberen te begrijpen. Om je te leren begrijpen. Waar heb jij behoefte aan? Waar heb je hulp bij nodig? En waar kunnen we je vrij spel bij geven? Jij hebt de regie. Jij bepaalt waar we je mee (moeten) helpen, maar ook waarmee we je los kunnen laten. Wat je zelf wilt doen. Daarbij houden we natuurlijk wel rekening met regels, privacy en met de goede zeden.

Op deze website vertellen wij als team-ZCN hoe we werken, voor wie we werken en waarom we zo ontstellend veel plezier en voldoening uit ons werk halen. We hopen dat je hierdoor het gevoel krijgt dat je welkom bent bij ons. Dat je bij ons jezelf mag zijn.

We wijzen niet met onze vingers, maar reiken je de hand. Geven je een schouderklopje. Beuren je op, bieden een luisterend oor en samen zorgen we er stap voor stap voor dat jij je prettiger gaat voelen en prettig blijft voelen.

Jouw thuis

We helpen je dan ook niet alleen door je een thuis te bieden of door zorg te verlenen. We zijn er voor je om je te helpen met het vinden van werk of een vrijetijdsbesteding. Voor als je vragen hebt. Voor als je raad nodig hebt bij je soms turbulente leven. We kennen jouw situatie uit de praktijk en daar waar nodig binden we samen de strijd aan met de soms stroeve regels in de zorg.

Daar staan wij als Zorg Centraal Nederland voor. Daar sta ik als trotse eigenaar van dit mooie bedrijf voor.

Karima Bahri
Directeur Zorg Centraal Nederland

Contactgegevens

Zorg Centraal Nederland
Apeldoornsestraat 8
6828 AB Arnhem

026-7620707
06-57100736
info@zorgcentraalnederland.nl

Voor meer informatie kunt u altijd een bericht sturen via ons contactformulier of contact opnemen via bovenstaande gegevens.


* Deze velden zijn verplicht.