Werken bij

Werken bij Zorg Centraal Nederland: uitdagend en mooi werk

Werken bij Zorg Centraal Nederland is leuk. De organisatie is kleinschalig, de lijnen tussen collega’s onderling en tussen medewerkers en bewoners zijn kort. De cliënt staat voorop in ons dienstverlening, maar dat betekent niet dat je je als ZCN’er moet wegcijferen. Juist niet. Samen ontplooi je. Jij als medewerker, en onze cliënt als mens.

Ben jij in staat om te kijken naar de kwaliteit van mensen in plaats van naar zijn of haar beperkingen of ziektebeeld? Ben jij er net als alle teamgenoten van Zorg Centraal Nederland, je toekomstige collega’s, van overtuigd dat je vooral naar de positieve kanten moet kijken? Wil je de mensen die het ons toevertrouwen dat we ze mogen helpen met dingen waar ze misschien wat meer moeite mee hebben, of die ze misschien niet kunnen, waar ze vragen over hebben of waar hun beperking ze daadwerkelijk beperkt een veilige thuishaven bieden? Een zo zelfstandig mogelijk thuis?

Dan ben jij een ZCN’er. Een mens, met het DNA van Zorg Centraal Nederland

Dan willen we je graag leren kennen. Dan willen we graag jouw kwaliteiten inzetten om ons team nog beter te maken. Wil je toetreden tot de ZCN-familie? Heb je ambitie en wil je groeien in je werk? Je bent van harte welkom!

We zijn een platte organisatie. Er werken bij ons teamleiders, persoonlijke begeleiders, begeleiders en een kwaliteitsadviseur. Van jonge talenten tot oude rotten met een zorghart, en alles daartussenin.


Contactgegevens

Zorg Centraal Nederland
Apeldoornsestraat 8
6828 AB Arnhem

026-7620707
06-57100736
info@zorgcentraalnederland.nl

Voor meer informatie kunt u altijd een bericht sturen via ons contactformulier of contact opnemen via bovenstaande gegevens.


* Deze velden zijn verplicht.